gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Sint-Blasius-Boekel: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woning in Sint-Blasius-Boekel. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Sint-Blasius-Boekel.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Sint-Blasius-Boekelse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Sint-Blasius-Boekel: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woonst in Sint-Blasius-Boekel een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Sint-Blasius-Boekel, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Sint-Blasius-Boekel. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een subtiele kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Sint-Blasius-Boekel. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om degelijk, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Sint-Blasius-Boekel. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Sint-Blasius-Boekel. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt