gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Semmerzake: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woning in Semmerzake. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Semmerzake.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Semmerzaakse woning regelen. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Semmerzake: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je huis in Semmerzake groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Semmerzake waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Semmerzake. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Semmerzake. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Semmerzake. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Semmerzake. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt