Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Rollegem-Kapelle

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw woonst in Rollegem-Kapelle. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Rollegem-Kapelle.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw huis in Rollegem-Kapelle. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen gemakkelijk in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze vakmannen in Rollegem-Kapelle weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen hout living

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Rollegem-Kapelse woonst. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om visueel comfort te creëren in iedere ruimte kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je huis in Rollegem-Kapelle groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan werkelijk het geval is. Horizontale jaloezieën wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Rollegem-Kapelle waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Rollegem-Kapelle. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Rollegem-Kapelle. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt