Jaloezieën kopen in Reningelst: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw woonst in Reningelst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Reningelst.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Reningelstse woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Reningelst. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen makkelijk in het oog. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Reningelst. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woning in Reningelst groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan werkelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Reningelst, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen stevig, praktisch en smaakvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Reningelst. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Reningelst. Tot snel!

Onze winkels in de buurt