Jaloezieën kopen in Pulderbos: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woonst in Pulderbos. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Pulderbos.

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je woonst in Pulderbos groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Pulderbos, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Pulderbosse woning regelen. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw huis in Pulderbos. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakmannen in Pulderbos weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwalitatief, functioneel en smaakvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Pulderbos. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Pulderbos. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt