gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Neerwinden

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw Neerwindse huis. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Neerwinden.

De lichtinval van je woonst in Neerwinden: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je huis in Neerwinden groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Neerwinden, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Neerwinden. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte kromming ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Twijfel je nog? Onze vakkenners in Neerwinden weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Neerwindse woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, functioneel en stijlvol werk afleveren, daar streven we naar. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Neerwinden. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Neerwinden. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt