gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Neerpelt: modern en tijdloos

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Neerpeltse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Neerpelt.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Neerpeltse woonst. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woning in Neerpelt. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Kom zeker eens langs bij onze vakmannen in Neerpelt. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je huis in Neerpelt: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woonst in Neerpelt groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Neerpelt, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We streven ernaar om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Neerpelt. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze interieurexperts. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Neerpelt. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt