gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Mielen-boven-Aalst

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Mielen-boven-Aalsterse huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Mielen-boven-Aalst, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Mielen-boven-Aalst. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze elementen eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen? Onze vakspecialisten in Mielen-boven-Aalst weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Mielen-boven-Aalst: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Mielen-boven-Aalst groter lijkt. Ze laten een ruimte hoger ogen dan werkelijk het geval is. Een gemoedelijke sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Mielen-boven-Aalst waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Mielen-boven-Aalsterse woonst zo geregeld. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Mielen-boven-Aalst. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Mielen-boven-Aalst. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt