gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Meerle: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw Meerlese woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Meerle, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw huis in Meerle. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte buiging. Een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze variabelen gemakkelijk in het oog kan houden. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze specialisten in Meerle. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Meerlese woning. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Meerle: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je huis in Meerle groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale lamellen dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Meerle waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en functioneel werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woning in Meerle. Met de hulp van onze specialisten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Meerle. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt