gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Lo: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Lose huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Lo.

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Lose woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look wil gaan, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Lo. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen of twijfels? De vakkenners van Diaz in Lo weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Lo: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woning in Lo groter lijken. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Lo, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Lo. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Lo. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt