gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Kwaremont: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw Kwaremontse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Kwaremont.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Kwaremont. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Kwaremont. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Kwaremontse woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je huis in Kwaremont: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Kwaremont groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gezellige sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren beperk je de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Kwaremont waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Kwaremont. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Kwaremont. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt