gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning in Kerksken

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw huis in Kerksken. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Kerksken, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Kerksken: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woonst in Kerksken groter lijken. Ze laten een ruimte hoger ogen dan effectief het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Kerksken waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Kerkskense woning. Je hoeft niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Neig je eerder naar een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Kerksken. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren gemakkelijk in het oog. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakspecialisten in Kerksken. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Ons doel is om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Kerksken. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Kerksken. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt