gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Hoogstraten: kies voor optimaal comfort

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Hoogstraatse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Hoogstraten.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Hoogstraten. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Heb je nog twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Hoogstraten weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Hoogstraten: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je huis in Hoogstraten groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Hoogstraten waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Hoogstraatse woonst. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. Ons doel is om stevig, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw huis in Hoogstraten. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Hoogstraten. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt