gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Budingen: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Budingse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Budingen, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Budingen: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woonst in Budingen groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een aangename sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Budingen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Budingse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Budingen. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een voorzichtige buiging ontstaan. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het eenvoudig om deze variabelen in het oog te houden. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Budingen. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woning passen.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, functioneel en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Budingen. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Budingen. Tot dan!

Onze winkels in de buurt