gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Bredene: modern en tijdloos

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Bredense woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Bredene, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Bredense woonst zo geregeld. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Bredene: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Bredene groter. Ze laten een ruimte hoger ogen dan feitelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Bredene waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Bredene. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Bredene. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om degelijk, praktisch en stijlvol werk af te leveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Bredene. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Bredene. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt