gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woning in Avekapelle: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw woning in Avekapelle. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Avekapelle, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Avekapelle: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Avekapelle een stuk groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Avekapelle waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Avekapelle. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een subtiele kromming. Het is een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren gemakkelijk in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakmannen in Avekapelle weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Avekapelse huis. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woning in Avekapelle. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Avekapelle. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt