Poetsken


Poetsken

Belselestraat 9

9250 Waasmunster


Telefoon: 052 46 31 70


http://www.poetsken.be

poetsken@pandora.be


Offerte aanvragen

Contacteer verdeler

Maandag

13:30 - 19:00

Dinsdag

13:30 - 19:00

Woensdag

13:30 - 19:00

Donderdag

13:30 - 19:00

Vrijdag

13:30 - 19:00

Zaterdag

10:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Hilde Mets en Eddy Laureys zijn al meer dan dertig jaar professioneel en gepassioneerd bezig met totaalinrichting en –interieurdecoratie. Zij hebben dankzij die jarenlange ervaring en hun gedrevenheid veel kennis opgebouwd inzake tendensen en kwaliteitsnormen.

De zaak aan de Belselestraat bestaat uit een overzichtelijk winkelgedeelte en werd uitgebreid met aanpalende toonkamers. In die intieme huiselijke sfeer krijgen klanten een beeld van passende presentaties in een totaalinterieur.

 

Poetsken is gespecialiseerd in raamdecoratie, met name gordijnen en overgordijnen, zonwering en bijhorende accessoires. Alle raamdecoratie wordt op maat gemaakt in het eigen confectieatelier. Tijdens een plaatsbezoek bij de klant wordt nauwkeurig gemeten. Hilde en Eddy geven deskundig advies, maar geven alle ruimte aan de klant en zijn/haar persoonlijke voorkeur of smaak.

Ook de vakkundige eigen plaatsing en de service na verkoop zijn heel belangrijk. ’t Poetsken heeft eveneens een mooi aanbod aan meubelen, kleinmeubelen, muurdecoratie en andere interieuraccessoires. Een bezoek aan de winkel en de toonkamers zal u overtuigen van de troeven in deze traditierijke speciaalzaak, waarin kwaliteit, gezelligheid en de binding met de klant hoog in het vaandel staan!