Pigment BVBA


Contactinformatie

Pigment BVBA
Stationsstraat 10
9620 Zottegem

0499/39 34 31

http://www.pigment-interieur.be/

natalie@pigment-interieur.be

Openingsuren
maandag Op afspraak
dinsdag 09:30 - 12:00
13:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 12:00
13:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag Gesloten
Over deze verdeler

Pigment opent nieuwe interieurwinkel Pi Interieur in hartje Zottegem

Zottegem – Het schildersbedrijf Pigment uit Velzeke opent 14 april 2016 de deuren van een nieuwe showroom en winkel Pi Interieur in de Stationsstraat. Pigment verkoopt er verschillende decoratie-artikelen en heeft inspiratiehoeken voor elk interieur. Je kan er vrij rondkijken en genieten van de sfeer die typerend is voor Pigment.  

Pi Interieur is een prachtige interieurwinkel, ondergebracht in een karaktervol pand in het hartje van Zottegem. Het pand werd aangekocht in het najaar van 2015 en werd volledig gestript en gerenoveerd. Met deze realisatie laat Pigment zien wat het in huis heeft. Pigment biedt een totaalinrichting aan en ontwerpt interieurs, coördineert alle aannemerswerken en richt een woning volledig in. In de showroom en winkel ziet u meteen wat Pigment voor uw interieur kan doen.

Joost Vermassen, zaakvoerder van Pigment: “Samen met mijn echtgenote werk ik al 15 jaar voor Pigment. Aanvankelijk deden wij voornamelijk schilderwerken (binnen en buiten), maar gaandeweg vroegen klanten ons ook advies bij de inrichting van hun woning. In 2013 namen we er ook raamdecoratie bij en het succes van onze zaak leidde tot het openen van een nieuwe showroom en winkel in het centrum van Zottegem. Mensen zijn op zoek naar een totaalaanbod en dat kunnen wij hen geven.

De nieuwe interieurwinkel onderscheidt zich door bepaalde merken aan te bieden die nergens anders te krijgen zijn”, vertelt Natalie De Nul. “Pigment heeft een assortiment samengesteld met aandacht voor kwaliteit en rekening houdend met de praktische kant. Daarvoor staan onze exclusieve merken garant. Het aanbod van Pi Interieur is helemaal afgestemd op de nieuwste trends.”

Bij Pi Interieur is zowat alles te vinden van meubels en stoffen tot kunstwerken en accessoires. De interieurwinkel heeft drie verdiepingen met verschillende inspiratiehoeken met elk hun eigen stijl, karakter en ambiance (strak, landelijk, scandinavisch). Op de tweede verdieping is er een keuzekamer met stalen van kleur, textiel en behang. Je krijgt er advies over de renovatie en inrichting van je woning en alles wat daarbij komt kijken. Maar ook voor wie enkel op zoek is naar een geschenkartikel is hier zeker aan het juiste adres.

Over Pigment

Pigment geeft interieuradvies, verkoopt interieurdecoratie en biedt totaalinrichting aan. Iedereen die vragen heeft bij zijn (renovatie)project, groot of klein, kan terecht bij Pigment. Pigment houdt altijd zijn klanten voor ogen bij de inrichting van hun woning en houdt rekening met hun stijl. We trachten de noden en wensen te integreren in het ontwerp.

Meer info

Voor persoonlijk advies maakt u een afspraak met Natalie De Nul op het nummer 0499/39 34 31 of op info@pigmentinterieur.be. Pi Interieur is alle dagen open behalve op zondag. Persoonlijke begeleiding kan op maandag en op donderdag. Een bezoek aan huis en een offerte zijn inbegrepen in de service. Foto’s van onze realisaties kan u bekijken op www.pigment-interieur.be