gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Sint-Gillis-bij-Dendermonde: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Sint-Gillis-bij-Dendermonde je zeker verder helpen.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Gillis-bij-Dendermondse woonst is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Gillis-bij-Dendermonde een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? De vakkenners in de buurt van Sint-Gillis-bij-Dendermonde helpen je graag.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Sint-Gillis-bij-Dendermondse woning z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Gillis-bij-Dendermondse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Gillis-bij-Dendermonde: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Gillis-bij-Dendermonde. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Sint-Gillis-bij-Dendermonde het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt