gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Gillis, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Sint-Gillis: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Sint-Gillis? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Sint-Gillis. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Sint-Gillis geven je maar al te graag keuze-advies!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Gillisse woning heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Sint-Gillis een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Gillis helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door gedreven vakmannen. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Gillisse woonst.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Sint-Gillisse woning z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Gillis: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Gillis. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Sint-Gillis het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt