gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is Beveren (Waregem)? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Beveren (Waregem): gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Beveren (Waregem)? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Beveren (Waregem). Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Beveren (Waregem) zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet wil zeggen? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door toegewijde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Beverse woonst.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Beverse woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Beveren (Waregem) een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? De vakmensen in de buurt van Beveren (Waregem) helpen je graag.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Beverse woonst z’n eigen specifieke functie.

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Beveren (Waregem): rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beveren (Waregem). Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Beveren (Waregem). Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt