gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Wijgmaal? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Wijgmaal: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Wijgmaal? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Wijgmaal. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Wijgmaal helpen onze specialisten je graag verder.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Wijgmaalse woonst.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Wijgmaalse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Wijgmaal een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Wijgmaal helpen je graag.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Wijgmaalse woonst z'n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Wijgmaal: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Wijgmaal. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Wijgmaal. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt