Diaz rolgordijnen in Waregem voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Waregem: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Waregem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Waregem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Waregem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijstakken. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurprofessionals maken elk product dan ook met de nodige zorg. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Waregemse woonst.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Waregemse huis een eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Waregemse woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Waregem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Waregem weten wat je nodig hebt.

Op Belgische bodem geproduceerd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Waregem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Waregem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Waregem écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt