gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Pieters-Leeuw? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Sint-Pieters-Leeuw: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Sint-Pieters-Leeuw? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Sint-Pieters-Leeuw je zeker verder helpen.

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Sint-Pieters-Leeuw telkens handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Sint-Pieters-Leeuwse woonst.
elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Sint-Pieters-Leeuwse woning is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Leeuw terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Sint-Pieters-Leeuw helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Sint-Pieters-Leeuwse woonst krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Pieters-Leeuw: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Pieters-Leeuw. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Sint-Pieters-Leeuw. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt