Diaz rolgordijnen in Sint-Andries voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Sint-Andries: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Andries? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Sint-Andries. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Andries geven je maar al te graag keuze-advies!

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Andries een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze specialisten in de buurt van Sint-Andries helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. transparante rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Andries: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Andries. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Andries écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt