gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Agatha-Berchem, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Sint-Agatha-Berchem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Sint-Agatha-Berchem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Sint-Agatha-Berchem je zeker verder helpen.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen in Sint-Agatha-Berchem telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Sint-Agatha-Berchemse woonst z'n eigen specifieke functie.
roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Sint-Agatha-Berchemse woning is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Agatha-Berchem een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De experten in de buurt van Sint-Agatha-Berchem helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Sint-Agatha-Berchemse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Agatha-Berchem: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Agatha-Berchem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Sint-Agatha-Berchem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt