gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Schalkhoven? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Schalkhoven: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Schalkhoven? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Schalkhoven je zeker verder helpen.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Schalkhoofse woning heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Schalkhoven een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? De Diaz-experten in de buurt van Schalkhoven weten wat je nodig hebt.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Schalkhoofse huis z'n eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Schalkhoven telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet betekent? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Schalkhoofse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Schalkhoven: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Schalkhoven. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Schalkhoven écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt