Diaz rolgordijnen in Rijkhoven: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Rijkhoven: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Rijkhoven? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Rijkhoven. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Rijkhoven je zeker verder helpen.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Rijkhoven een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Rijkhoven helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gedreven vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw huis tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Rijkhoven: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Rijkhoven. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Rijkhoven. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt