gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Opheers? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Opheers: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Opheers? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Opheers geven je maar al te graag keuze-advies!

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Opheerse huis z'n eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Opheerse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Opheerse huis is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Opheers terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten in de buurt van Opheers helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Opheers: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Opheers. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Opheers het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt