gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Oost-Vlaanderen? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Oost-Vlaanderen: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Oost-Vlaanderen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da’s niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je huis vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Oost-Vlaanderen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je woonst in Oost-Vlaanderen hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Oost-Vlaanderen een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Oost-Vlaanderen helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Oost-Vlaanderen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst in Oost-Vlaanderen een eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikelen terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit afleveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst in Oost-Vlaanderen.

Onze verdeler in de buurt van Oost-Vlaanderen: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Oost-Vlaanderen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Oost-Vlaanderen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt