gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Da’s kwaliteit voor elk budget

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Onze-Lieve-Vrouw-Waverse woning tot zijn recht.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Onze-Lieve-Vrouw-Waverse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Onze-Lieve-Vrouw-Waver een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt een rolgordijn dat verduisterend werkt. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver helpen je graag.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Onze-Lieve-Vrouw-Waverse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Waver het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt