gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Onze-Lieve-Vrouw-Waver: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Onze-Lieve-Vrouw-Waverse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Onze-Lieve-Vrouw-Waverse woonst een eigen specifieke functie

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Onze-Lieve-Vrouw-Waverse woning heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Onze-Lieve-Vrouw-Waver een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze experten in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver weten waar je nood aan hebt.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Da's begrijpelijk. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Waver: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt