gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Da’s kwaliteit voor elk budget

Rolgordijnen van Diaz Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse woning een eigen specifieke functie

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijscategorieën aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse woonst.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Snel, veilig én gemakkelijk.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Onze-Lieve-Vrouw-Lombeekse woning is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakkenners van Diaz in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt