Diaz rolgordijnen in Merkem voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Merkem: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Merkem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Merkem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Merkem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door toegewijde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je woning is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Merkem een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De experten van Diaz in de buurt van Merkem helpen je graag. transparante rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Merkem: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Merkem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Merkem het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt