gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Hansbeke? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Hansbeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Hansbeke? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Hansbeke helpen onze vakkenners je graag verder.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Hansbeekse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Hansbeke handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Op Belgische bodem geproduceerd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Hansbeekse woning heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Hansbeke een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Hansbeke weten waar je nood aan hebt.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Hansbeekse huis tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Hansbeke: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Hansbeke. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Hansbeke. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt