gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Haasrode? Een sterk staaltje maatwerk!

Diaz rolgordijnen in Haasrode: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Haasrode? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Haasrode. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Haasrode helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Haasroodse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Haasrode een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De specialisten in de buurt van Haasrode helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Haasroodse woonst.

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Haasroodse woning tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Haasrode: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Haasrode. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Haasrode écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt