gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Haasrode? Een sterk staaltje maatwerk!

Diaz rolgordijnen in Haasrode: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Haasrode? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Haasrode.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in Haasrode telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Haasroodse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Haasroodse woonst.
roze rolgordijnen bureau

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Haasroodse woonst is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Haasrode terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Haasrode helpen je graag.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Haasrode: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Haasrode. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Haasrode. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt