Diaz rolgordijnen in Drongen voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Drongen: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Drongen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Drongen. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Drongen zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft naar hoogstaande kwaliteit. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. transparante rolgordijnen living

Automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Drongen een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Drongen helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Drongen: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Drongen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Drongen écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt