Diaz rolgordijnen in Buken voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Buken: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Buken? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Buken. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Buken geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Buken een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Buken helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit opleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Buken: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Buken. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Buken écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt