Diaz rolgordijnen in Borsbeek: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Borsbeek: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Borsbeek? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Borsbeek. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Borsbeek helpen onze vakmensen je graag verder.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Borsbeekse woning een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gedreven vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Borsbeekse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Borsbeekse woonst is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Borsbeek een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De experten in de buurt van Borsbeek helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Borsbeek: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Borsbeek. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Borsbeek. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt