gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Zutendaal: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Zutendaal. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Zutendaal, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw huis in Zutendaal. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? Onze houten lamellen tonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen gemakkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen? Onze vakmannen in Zutendaal weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woning in Zutendaal: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woonst in Zutendaal groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Een gemoedelijke sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Kom gerust langs bij je verdeler in Zutendaal en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Zutendaalse woonst regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om kwalitatief, functioneel en stijlvol werk af te leveren. Met het ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Zutendaal. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Zutendaal. Tot dan!

Onze winkels in de buurt