Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Zulzeke

Kies voor jaloezieën van Diaz en geniet van een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Zulzeekse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Zulzeke, bij één van onze lokale verdelers.

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Zulzeekse woning. Zo hoef je niet handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium living

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen geven de indruk dat je huis in Zulzeke groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale jaloezieën dan weer ideaal. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Zulzeke, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woonst in Zulzeke. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen gemakkelijk in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? De vakkenners van Diaz in Zulzeke weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We willen kwaliteitsvol, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Zulzeke. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Zulzeke. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt