gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Zuienkerke: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw woonst in Zuienkerke. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën raadpleeg je in Zuienkerke, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Zuienkerke. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige kromming. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Zuienkerke. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je woonst passen. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Zuienkerkse huis. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Zuienkerke: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woning in Zuienkerke groter. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Zuienkerke waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, praktisch en stijlvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Zuienkerke. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Zuienkerke. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt