Jaloezieën kopen in Zoutenaaie: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw huis in Zoutenaaie. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Er is keuze uit horizantale of verticale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Zoutenaaie, bij één van onze lokale verdelers.

Uitgebreide waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Diaz vindt keuzevrijheid een belangrijke troef. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Zoutenaaie. Waar het verschil zit tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele buiging zien ontstaan. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Onze specialisten in Zoutenaaie weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout living

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woning in Zoutenaaie groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan feitelijk het geval is. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Zoutenaaie waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk met automatische bediening!

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Zoutenaaise huis regelen. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Zoutenaaie. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze vakmensen. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Zoutenaaie. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt