gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Zonhoven

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Zonhovense woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Zonhoven, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je huis in Zonhoven: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woning in Zonhoven groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Zonhoven waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Zonhovense woonst. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Eerder fan van een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woning in Zonhoven. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Da's het effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren eenvoudig in het oog kan houden. Twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze specialisten in Zonhoven. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, praktisch en stijlvol werk af te leveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw huis in Zonhoven. Wil je zeker zijn van een goed resultaat? Doe dan een beroep op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Zonhoven. Tot snel!

Veelgestelde vragen over de jaloezieën van Diaz

Op welke manier verschillen horizontale jaloezieën van verticale jaloezieën?

Het spreekt voor zich waar de verschillen tussen horizontale en verticale jaloezieën zich situeren. Beide varianten kunnen ingezet worden als zonwering en bovendien zijn ze makkelijk te reinigen. Welke soort jaloezieën je kiest voor je woning in Zonhoven, gaat dus eerder samen met je persoonlijke smaak. Kies je voor verticale jaloezieën, dan zullen je ramen iets groter ogen.

Wat is het verschil tussen houten of aluminium jaloezieën?

Wie houdt van een warme, gezellige sfeer raden we aan te kiezen voor houten jaloezieën. Ze maken van je woning een extra knusse plek. Eerder fan van de industriële look? Dan zijn jaloezieën uit aluminium waarschijnlijk meer je ding. Benieuwd welke jaloezieën het beste passen bij je woning? Maak gebruik van onze configurator of kom langs in een verdeler voor persoonlijk advies.

Ga ik voor manuele of elektrische bediening van mijn woning in Zonhoven?

Ben je het beu je jaloezieën steeds handmatig te moeten bedienen? Dan heeft Diaz de ideale oplossing voor jou. Met onze elektrische bediening gaat het openen en sluiten van je jaloezieën een pak vlotter. Of wat dacht je van bediening via onze app? Handig!

Kies ik jaloezieën met ladderband of ladderkoord voor mijn woning in Zonhoven?

Onze jaloezieën hebben een standaarduitrusting met ladderkoord. Dat is een fijn, onopvallend koordje als verbinding tussen de lamellen van je jaloezieën. Zie je liever iets wat meer opvalt? Dan is de ladderband waarschijnlijk meer je ding. De mogelijkheden ontdek je op onze site of bij een verdeler in jouw buurt.

Onze winkels in de buurt