gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Zoerle-Parwijs

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Zoerle-Parwijse woonst. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Zoerle-Parwijs, bij één van onze lokale verdelers.

De lichtinval van je woonst in Zoerle-Parwijs: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen ervoor dat je woning in Zoerle-Parwijs groter lijkt. Een ruimte lijkt er hoger door dan feitelijk het geval is. Om een gezellige sfeer te creëren in grote ruimtes, zijn horizontale lamellen dan weer ideaal. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Zoerle-Parwijs en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Zoerle-Parwijs. Het grote verschil tussen de twee soorten? Onze houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen zorgen: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Twijfel je nog? Kom zeker eens langs bij onze vakspecialisten in Zoerle-Parwijs. Zij weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen hout keuken

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Zoerle-Parwijse huis. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Wij van Diaz weten van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar streven we naar. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw woonst in Zoerle-Parwijs. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Zoerle-Parwijs. Tot dan!

Onze winkels in de buurt