Jaloezieën voor je woning in Zepperen: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw Zepperse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Voor het volledige gamma aan jaloezieën kan je terecht bij één van onze lokale verdelers in Zepperen.

Speel met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woonst in Zepperen groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Onze horizontale jaloezieën zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Zepperen, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Zepperen. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren makkelijk in het oog houdt. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Zepperen. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Kies voor automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Zepperse woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We streven ernaar om degelijk, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Zepperen. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Zepperen. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt