gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Zele: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw huis in Zele. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen in Zele, bij één van onze lokale verdelers.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Het is een levende materie die extra charme toevoegt aan jouw woonst in Zele. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten lamellen worden naarmate het gebruik vordert, gekenmerkt door een voorzichtige kromming. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakmannen in Zele weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

De lichtinval van je woonst in Zele: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Zele groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan effectief het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een aangename sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, raden we je aan om lichte kleuren te gebruiken. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Kom gerust langs bij je verdeler in Zele en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Zeelse huis. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, smaakvol en functioneel werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woning in Zele. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Zele. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt