Jaloezieën voor je woning in Zele: moderne en tijdloze raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw woonst in Zele. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Zele.

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je huis in Zele groter. Ze hebben het effect van een optische illusie. Daardoor lijkt de ruimte hoger dan feitelijk het geval is. Horizontale jaloezieën zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aanbevolen. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Zele, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Zele. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte buiging ontstaan. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakkenners in Zele. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor automatische bediening!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit, maar ook comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Zeelse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd bij de hand.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en stijlvol werk afleveren, daar houden we van. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw huis in Zele. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Zele. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt