Jaloezieën kopen in Zande: tijdloze en moderne raambekleding

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw Zandse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Er is keuze uit verticale of horizontale lamellen en ook de lamelbreedte bepaal je zelf. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige gamma aan jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Zande.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Zandse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening wordt aangedreven via elektriciteit of door een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium living

Een brede waaier aan mogelijkheden: bepaal zelf de look

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Zande. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen kan je na een tijdje vaak een subtiele kromming zien ontstaan. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren gemakkelijk in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Twijfel niet om langs te komen bij onze specialisten in Zande. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Spelen met de lichtinval: horizontale versus verticale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je huis in Zande groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Naast de uitvoering, speelt ook de kleur van de jaloezieën een rol. Wil je een ruimte groter doen lijken? Dan zijn lichte kleuren aangewezen. Donkere kleuren gebruiken zorgt ervoor dat je ruimte automatisch een pak kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Zande waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om degelijk, stijlvol en functioneel werk af te leveren. Dankzij de vele materiaal- en kleurenopties stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woning in Zande. Met de hulp van onze experten verkrijg je hoe dan ook een mooi resultaat. Kom hiervoor gerust eens langs bij onze verdeler in Zande. Hopelijk tot snel!

Onze winkels in de buurt