gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Willebroek

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw Willebroekse huis. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Willebroek, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Je regelt met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Willebroekse woning. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening sluit je aan op het elektriciteitsnet of op een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in Willebroek: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Met verticale lamellen lijkt je woning in Willebroek groter. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een aangename sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. Je bent altijd welkom bij onze verdeler in Willebroek, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woonst in Willebroek. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele kromming ontstaan. Da's het gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze factoren gemakkelijk in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze specialisten in Willebroek weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en smaakvol werk afleveren. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw woonst in Willebroek. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Willebroek. Tot snel!

Onze winkels in de buurt