Jaloezieën kopen in Wijchmaal: kies voor optimaal comfort met Diaz

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwaliteitsvol product dat past bij jouw huis in Wijchmaal. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën geschikt voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Het volledige gamma aan jaloezieën raadpleeg je in Wijchmaal, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor automatische bediening!

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. Automatische bediening van je jaloezieën kon daarom niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Wijchmaalse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Je bedieningspaneel heb je zo altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout living

Spelen met de lichtinval: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen geven de indruk dat je woning in Wijchmaal groter is. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Om een grote ruimte wat gemoedelijker te maken zijn onze horizontale jaloezieën dan weer uitermate geschikt. Ze maken alles net een beetje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken raden we het gebruik van lichte kleuren aan. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je merkt: er zijn heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Wijchmaal waar je jaloezieën kan samenstellen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout keuken

Een brede waaier aan mogelijkheden: de look bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze levende materie voegt extra charme toe aan jouw woning in Wijchmaal. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een lichte buiging ontstaan. Een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen gemakkelijk in het oog houdt. Twijfel je nog? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Wijchmaal. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwaliteitsvol, functioneel en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Wijchmaal. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor kan je altijd terecht bij onze verdeler in Wijchmaal. Tot snel!

Onze winkels in de buurt