gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën kopen in Wieze: kies voor optimaal comfort

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en stevig product dat past bij jouw woning in Wieze. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Wieze, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om onze klanten de ultieme keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Wieze. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen tonen na een tijdje vaak een lichte buiging. Dat is een natuurlijk resultaat van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze factoren eenvoudig in het oog houdt. Zit je nog met twijfels of vragen? Onze vakspecialisten in Wieze weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Diaz wil je naast kwaliteit ook comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met een simpele druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Wiezese woning. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Wieze: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in Wieze een stuk groter. Een ruimte lijkt er hoger door dan effectief het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een belangrijke rol. Laat een ruimte groter lijken door lichte kleuren te gebruiken. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je waarschijnlijk al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. We nodigen je met plezier uit in Wieze waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

De werknemers van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en stijlvol werk afleveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die helemaal passen bij jouw woonst in Wieze. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze experten. Daarvoor kan je gerust langskomen bij onze verdeler in Wieze. Tot dan!

Onze winkels in de buurt